www.guzellik.com.tr - Güzellik
Eklenme Tarihi: 16/11/2020 kategori: Estetik Ekleyen: guzellik.com.tr

Botoks Hakkında Merak Edilenler


Botoks Hakkında Merak Edilenler

Botoks işlemi zaman içerisinde yüzde oluşan kırışıklıkların, çizgilerin giderilebilmesi adına uygulanan cerrahi olmayan bir yöntem olduğunu belirtebiliriz. Bilir kişiler tarafından bu konunun uzmanları aracılığıyla yapıldığında herhangi bir sorun teşkil etmeyeceği, ciltte oluşan sıkıntıları gidereceği kanıtlanmıştır. Clostridium Botulinum adı verilen bakteri aracılığıyla elde edilen toksin maddesinin kas içerisine enjekte edilmesi sonucu kasılmaya, gerilmeye neden olması ciltteki kırışıklıkları gidermektedir.

Botoks Uygulaması Nasıl Yapılıyor?
Botoks uygulanacak bölgeler işaretlendikten sonra deri altına ince uçlu iğne ile daha önceden sulandırılmış ilaç takviyesi yapılır. Ağrılı bir işlem olmadığını belirtelim. İğnenin deriye batması esnasında herhangi bir acı hissedilmemektedir. Çok küçük bir yanma hissedilebilir. Birkaç dakika içerisinde gerçekleştirilen işlem oldukça rahat bir süreci ifade etmektedir.guzellik.com.tr

Botoks Uygulamasının Etki Süresi Nedir?
Botoks işleminin yüze uygulanmasından sonra ilk uygulamada 4 ay etkili olabilen işlem sonraki işlemlerde 6 ay ile 1 yıl arasında değişkenlik gösterebilmektedir.

Botoks’un Yan Etkileri Bulunuyor mu?
Botoks işleminin herhangi bir yan etkisinin bulunmadığı bilinmektedir. Uygulama yapılan bölgeye göre farklılıklar gösteren sonuçların alınması esnasında uzman bir doktordan yardım almanız halinde hiçbir sorun ile karşılaşmazsınız. Bu konuda hizmet veren kurumların, uzmanların insan anatomisi hakkında bilgi sahibi olması gerektiğinden botoks işlemini yaptıracağınız kurum veya kuruluşları iyi seçmeniz gerekiyor.

Dış görünüşün ana unsurları arasında bulunan yüz’de ilerleyen yıllarla birlikte çeşitli sorunlar görülmeye başlar ve kişiyi rahatsız eder. Dış görünüşünüzün her anlamda mükemmel olması hem iş hayatında hem de sosyal hayatta sizlere artı bir özellik olacaktır. 

Kendinizi her bakımdan mutlu hissedebilmek adına cildinize bakım yaptırabilir, kırışıklıklarınızdan kurtulabilir, ortaya çıkan sonuçlar ile her bakımdan memnun olabilirsiniz. Tıp dünyasının gelişmeye başlaması ile birlikte yeni yöntemler insanların kullanımına sunulmuştur.

Bu İçeriği Bildir

Bir Yorum Yaz


0 Yorum

Mesaj Gönder İletişim Bilgileri

Bloglar Ara

Diğer Güzellik İçerikleri


Son Dönemlerin En Gözde Düğün Hazırlığı
Son Dönemlerin En Gözde Düğün Hazırlığı
Karın Germe Ameliyatı ve Karın Germe Fiyatları
Karın Germe Ameliyatı ve Karın Germe Fiyatları
Göz Altı Işık Dolgusu Ne İşe Yarar?
Göz Altı Işık Dolgusu Ne İşe Yarar?
Dolgu Nedir?
Dolgu Nedir?
Botoks Tedavisi
Botoks Tedavisi