www.guzellik.com.tr - Güzellik
Eklenme Tarihi: 30/08/2020 kategori: Güzellik Ekleyen: guzellik.com.tr

Kirpik Uzatma Ve Güçlendirme Yöntemleri


Kirpik Uzatma Ve Güçlendirme Yöntemleri

Uzun ve sık kirpiklerin gözleri daha güzel, bakışları daha etkileyici yaptığı bir gerçek. Ne var ki herkes öyle kirpiklere sahip değil. Rimel sürmek bu sorunu hallediyor ama onu da dikkatli ve ölçülü kullanmak lazım çünkü kalitesiz olursa, doğru bir şekilde ve büyük bir özenle temizlenmezse kirpiklerin dökülmesine yol açabiliyor. Ayrıca maskaranın en iyisi bile sık kullanımda kirpikleri kurutuyor, güçsüzleştiriyor ve döküyor. Sürekli rimel kullanmak yerine doğal kirpik uzatma ve güçlendirme yöntemlerini denemek isteyenler için bazı tavsiyeler vereceğiz şimdi. Fakat bunları büyük bir sabırla uygulamak gerekiyor, çünkü kirpikler vücudun en yavaş uzayan kıllarıdır. Ayrıca herhangi bir kirpik güçlendirici formülü veya ürünü uygulamadan önce kirpiklerinizde makyaj artığı vb. olmadığından emin olmalısınız.

Pervin Bulgak kirpik güçlendirici yağ karışımı

Eşit miktarlarda Hint yağı, soya yağı ve fındık yağını karıştırın. Bir kulak temizleme çubuğunu karışıma bandırın ve kirpiklerinize diplerden uçlara doğru olmak üzere sürün.

Hint yağı veya badem yağı kullanın

Her ikisi de kirpikleri uzatmak ve güçlendirip gürleştirmek için işe yarayan yağlardır. Geceleri yatmadan önce pamuklu bir çubukla kirpiklerinize sürün.

Kirpiklerinizi vazelinle nemlendirin

İyice temizlenmiş parmaklarınızla veya pamuklu çubukla kirpiklerinizin üst hattına ince bir tabaka halinde vazelin uygulayın. Bunu düzenli olarak yaparsanız kirpikleriniz hep nemli kalır ve giderek güçlenir. guzellik.com.tr

Özellikle suya dayanıklı rimellere dikkat edin!

Sıklıkla ve bol miktarda rimel kullanmanın hemen değilse bile orta ve uzun vadede kirpiklere zarar vermesi, onları güçsüzleştirmesi ve az – çok dökmesi kaçınılmazdır. Suya dayanıklı rimellerin riski daha da yüksektir, hele ki zayıf kirpikler için. Kirpiklerinizin uzun görünmesi sizin için ne kadar önemli olursa olsun sürekli olarak rimel kullanmaktan kaçınmanızı tavsiye ederiz. Akşamları yatmadan önce kirpiklerinizi mükemmel bir şekilde ve özenle (Acele ederseniz bu da kirpikleri döker.) temizlemeyi unutmayın.

E vitamini kirpikleri besler

Geceleri kirpiklerinize E vitamini yağı sürün. Bu yağ kirpikleri besler ve güçlendirir.

Bu İçeriği Bildir

Bir Yorum Yaz


0 Yorum

Mesaj Gönder İletişim Bilgileri

Bloglar Ara

Diğer Güzellik İçerikleri


Oval yüz şekli için saç stilleri ve modelleri
Oval yüz şekli için saç stilleri ve modelleri
Güzellik Sorunları Ve İyi Gelen Ev Yapımı Maskeler
Güzellik Sorunları Ve İyi Gelen Ev Yapımı Maskeler
Güzelliği Ve Cildi Bozan Etkenler
Güzelliği Ve Cildi Bozan Etkenler
Güzel Kadın Olmanın Yolları
Güzel Kadın Olmanın Yolları
Çay ile gelen doğal yüz güzelliği
Çay ile gelen doğal yüz güzelliği