www.guzellik.com.tr - Güzellik
Eklenme Tarihi: 10/11/2020 kategori: Diyet Ekleyen: guzellik.com.tr

Lahana çorbası diyeti


Lahana çorbası diyeti

Lahana çorbası diyeti

Lahana Çorbası diyeti hızlı ve kolay şekilde kilo vermek için en etkili doğal diyet yöntemlerinden biridir.Daha çok doktorların ameliyat olmadan önce hızlı zayıflaması  gereken hastaları için düşünülmüştür.Bizde lahana diyeti ile hızlı bir şekilde fazla yağlardan ve kilolardan kurtulabiliriz.

Lahana diyeti ayrıca vücudu zehirli maddelerden temizler ve sağlıklı olmanızı sağlar.Lahana diyeti yapılırken alkol kullanılması yasaktır.Daha sağlıklı ve fit bir vücut için lahana diyetini rahatlıkla yapabilirsiniz.

Lahana çorbası diyeti 1 haftada 4-5 kilo vermenizi sağlar.Diyet lahana çorbası tadını beğenmez ve yapmakta zorlanırsanız 2 gün arayla devam edebilirsiniz.

Diyet lahana çorbası için ihtiyacınız olanlar

1 adet beyaz lahana , 2 demet taze maydanoz, 1 adet kereviz, 2 adet yeşil biber,2 adet domates, 5-6 bardak su.

Hazırlama: Tüm malzemeleri ince ince kıyıp küçük tencereye suyuyla birlikte koyun.Ve normal çorba yaptığınız gibi pişirin.piştikten sonra damak zevkinize göre blendırdan geçirebilirsiniz.

Lahana çorbası diyeti nasıl yapılır

Lahana çorbası diyeti - 1. Gün (meyve ve çorba, kahve günü)

Tüm meyvelerden yiyebilirsiniz.Fakat kavun ve muz kalorisi diğerlerine göre çok  daha yüksektir.İsterseniz sadece bir dilim yiyebilirsiniz.Şekersiz şekilde istediğiniz kadar kahve içebilirsiniz.Kahvenize süt eklemiyorsunuz.Ayrıca bol su tüketmelisiniz.guzellik.com.tr

Lahana çorbası diyeti -2.Gün (sebze ve çorba)

Bütün sebzelerden haşlanmış ve tuzsuz olarak yiyebilirsiniz.Mısır, havuç, nohut, bezelye ve kuru fasülye gibi sebzeleri tüketmeyin.Patesi fırında pişirip akşam yemeyin de bir adet yiyebilirsiniz.

Lahana çorbası diyeti- 3. Gün (Meyve, sebze ve çorba)

Yine ekmeksiz bir şekilde tüm meyve ve sebzelerden ve çorbanızdam tüketebilirsiniz.Eğer bu 3 günlük diyeti listemizdeki gibi uygun bir şekilde yaptıysanız 3 kilo vermiş olacaksınız.

Lahana çorbası diyeti - 4. Gün ( sebzze, meyve, çorba

Light süt içebilirsiniz, içine şeker eklemeyin. En fazla 3 adet muz tüketebilirsiniz.İstediğiniz kadar meyve ve sebze ile çorba yiyebilirsiniz.

Lahana çorbası diyeti- 5.Gün ( et, domates ve çorba)

Bugün kırmızı et yiyebilirsiniz.Tüketebileceğiniz et miktarı 600 gram.1 adet domates yiyebilirsiniz.8 bardak su içmelisiniz.Yine bir öğün lahana çorbası yiyebilirsiniz.

Lahana çorbası diyeti- 6.Gün (Çorba, yeşil yapraklı sebze, et)

Bugün istediğiniz kadar et ve yeşil yapraklı sebze tüketebilirsiniz.Bol su içmeyi ihmal etmeyin.

Lahana çorbası diyeti - 7. Gün ( kepekli pirinç, meyve suyu, çorba, sebze )

Taze sıkılmış meyve suyu içebilirsiniz.Kepekli pirinç yiyebilirsiniz.İstediğiniz kadar sebze tüketin.İsterseniz pirinci çorbada veya sebze yemeklerinde kullanabilirsiniz.

Lahana çorbası diyeti ile ilk 7 gün içinde 4 veye 5 kilo vermiş olacaksınız.Eğer farklı bir şeylerden kaçamak yapmadıysanız!bu diyeti 1 ay uyguladıktan sonra 7-8 kilo verebilirsiniz.

Bu İçeriği Bildir

Bir Yorum Yaz


0 Yorum

Mesaj Gönder İletişim Bilgileri

Bloglar Ara

Diğer Güzellik İçerikleri


Dukan Diyeti
Dukan Diyeti
Siyah Kahve Kilo Vermeye Nasıl Yardımcı Olur?
Siyah Kahve Kilo Vermeye Nasıl Yardımcı Olur?
Yağ Yakma Diyeti
Yağ Yakma Diyeti
Formda Kalmak İçin Yeşil Çay Rehberi
Formda Kalmak İçin Yeşil Çay Rehberi
Haftada 2 Kilo Verdiren Diyet Önerisi
Haftada 2 Kilo Verdiren Diyet Önerisi